Menu
A+ A A-

Plante ornamentale

Plante ornamentale

 

Daca doriti ca gradina dumneavoastra sa devina un colt de rai in fiecare anotimp al anului, sa va bucure privirea si sa va ofere un mijloc de relaxare dupa stresul acumulat din cauza grijilor cotidiene, va invitam sa vizitati magazinul nostru, de unde puteti alege cele mai frumoase si exotice plante ornamentale. Atat pentru familie cat si pentru oaspetii dumneavoastra, gradina amenajata cu plantele pe care noi vi le oferim va fi o adevarata bijuterie, care va uimi prin frumusetea ei, in orice perioada, indiferent de anotimp. Florile si frunzele care o vor invada vor crea un adevarat caleidoscop de nuante si culori si va fi o atractie pentru cunostinte si prieteni.

Plante ornamentale, simfonie de culori si nuante

Pepiniera noastra este axata in principal pe cultivarea arbustilor si a arborilor ornamentali, plante perene de material saditor. Ceea ce va punem la dispozitie cu siguranta va va incanta, deoarece la noi puteti gasi plante ornamentale intr-o gama variata, care sa va satisfaca gusturile estetice in materie de jardinaj, indiferent de planul arhitectural al gradinii dumneavoastra.

Ce poate fi mai placut primavara, prin luna mai, decat o inflorescenta ampla, cu flori roz, de-o eleganta speciala, si frunze lancelotate tivite cu alb, asa cum este o tufa de Weigela Variegata? Desigur, nu avem un singur soi, puteti alege din pepiniera noastra acelasi gen de tufa luxurianta, dar cu florile de un roz mai sumbru si frunzele de un verde mai inchis.

Tuia, o vedeta printre plante ornamentale

Pentru un aspect deosebit al gradinii dumneavoastra, puteti planta puieti de tuia, o specie de plante ornamentale care isi are originea in America de Nord si Asia. Oferta noastra contine mai multe specii ale acestui arbust, deosebit de estetic si chiar functional. Denumita si arborele vietii, tuia face parte din familia coniferelor, foarte apreciat in ultima vreme la noi si pentru faptul ca, prin tunderea repetata a coroanei, devine o prezenta spectaculoasa prin formele sale spiralate sau geometrice, in functie de dorinta proprietarului. Magazinul nostru dispune de cateva specii de tuia, care se diferentiaza intre ele din anumite puncte de vedere, dar au in comun estetica deosebita pe care o pot crea intr-o gradina sau intr-un parc.

Puteti construi un gard viu dintr-o specie de tuia pe care noi o cultivam in pepiniera, Thuja plicata, cunoscuta si sub denumirea Gigantul verde, care creste circa 50 cm in fiecare an si poate atinge, la maturitate, inaltimea de 7 metri.

Alte plante ornamentale din pepiniera noastra

Cumparatorii nostri au posibilitatea sa aleaga eventual un frumos arbust, care ar putea constitui atractia de baza a gradinii lor. Este vorba de superba magnolie, specia Susan, care este o incrucisare dintre doua soiuri de magnolii. Florile, de circa 12 cm, sunt sub forma de lalea, de culoare violet, delicat parfumate, iar frunzele au forma de pocal. Arbustul infloreste spre sfarsitul primaverii si poate ajunge pana la o inaltime de 4 metri, cu ramificatii bogate, creand in gradina o atmosfera exotica.

Daca va hotarati sa ne vizitati magazinul, cu siguranta veti gasi multe alte plante care v-ar putea incanta.

 

 

Plante ornamentale

Mai multe din această categorie: « Weigela florida Variegata
PENRU INFORMAȚII SUPLIMENTARE VĂ RUGĂM SĂ NE CONTACTAȚI.
 
google map logo illustration png clip art Loc. Câmpul-Cetății,Str. Principală,Nr. 32/A, Jud.Mureş
 

phone Administrator : 0040-745-960 733

phone Relații Clienți : 0040-756-132 031 

email lokpinus2003@gmail.com

facebook  online whatsapp marketing 250x250

 

 

Program de lucru (1 Martie - 23 Decembrie )

ZI DESCHIS ÎNCHIS
Luni 08:00-12:00 -
Luni  - 12:00-13:00
Luni 13:00-17:00 -
Marți 08:00-17:00 -
Miercuri 08:00-17:00 -
Joi 08:00-17:00 -
Vineri 08:00-17:00 -
Sâmbătă 08:00-17:00 -
Duminică 08:00-17:00 -

Log In

Aţi uitat parola? / Aţi uitat utilizatorul?