Menu
A+ A A-

Puieți ornamentali

Gradina de vis din perimetrul proprietatii tale poate prinde viata cu ajutorul gamei variate de plante si puieti ornamentali. Ce poate fi mai placut decat un moment de relaxare, primavara sau vara, intr-o gradina in care inflorescenta copacilor inunda intregul spatiu, iar parfumul diafan te face sa visezi la tot ce viata iti poate oferi mai bun?

Daca iti construiesti o casa sau o renovezi pe cea pe care deja o ai, nu omite sa iei in calcul si amenajarea gradinii. Este la fel de important ca si aceasta sa-ti ofere confortul pe care ti-l doresti pentru interior. Spatiul verde reprezinta la propriu o gura de oxigen, deoarece plantele sunt principalul furnizor de aer curat din natura. In timpul fotosintezei, ele absorb dioxidul de carbon din aer si elibereaza oxigen, ceea ce face ca atmosfera sa se purifice si sa devina mult mai sanatoasa.

Puieti ornamentali exotici aclimatizati si in zona noastra

Aspectul estetic este un element principal atunci cand vrei sa-ti amenajezi gradina din jurul casei, de aceea trebuie sa ai anumite cunostinte despre designul peisajului sau poate ar fi mai bine sa apelezi la o persoana specializata in acest domeniu.

In functie de solul pe care il ai sau de clima specifica regiunii geografice in care locuiesti, o persoana cu cunostinte temeinice in domeniul jardinajului va sti care sunt cei mai potriviti puieti ornamentali pe care ar trebui sa-i achizitionezi. In ultima vreme, multe plante exotice au fost aclimatizate si pentru zona noastra, asadar iti poti alege aspectul peisajului dintr-o gama destul de variata.

Gard viu realizat din puieti ornamentali

Daca doresti sa-ti imprejmuiesti proprietatea cu un gard viu, ai putea planta puieti de tuia, mai ales ca exista o specie care ramane verde pe tot parcursul anului, deci inclusiv iarna. Este vorba despre thuja plicata, care sunt niste arbori care ating o inaltime mare, de aceea trebuie decupati pana la inaltimea dorita. Puietii se planteaza in solul umed, dar nu inundat, deoarece aceasta planta are nevoie de oxigen, care, in conditiile unei abundente de apa ii poate fi limitat. Distanta dintre puieti trebuie sa fie in jur de un metru si trebuie sa te asiguri ca sunt udati periodic, astfel incat radacina lor sa nu fie uscata niciodata. Nici iarba nu trebuie lasata sa se dezvolte in preajma acestora, deoarece le consuma nutrientii de care au nevoie.

Un gard de thuja iti va asigura intimitatea de care ai nevoie si in acelasi timp te va apara de vanturile puternice.

Inflorescenta exotica in gradina ta, cu puieti ornamentali

Daca vrei ca gradina ta sa straluceasca de prospetime si frumusete, poti alege puieti ornamentali de Weigela, care este un arbore exotic ce isi are originea in China si Japonia, fiind o planta care poate suporta diferite tipuri de soluri, nepretentioasa din acest punct de vedere, fiind si semirezistenta la ger. Si aceasta trebuie tunsa, imediat dupa ce infloreste. Se planteaza toamna sau primavara, insa solul nu trebuie sa fie inghetat iar temperatura mediului trebuie sa fie mai mare de 5 grade. Infloreste in lunile mai si iunie iar florile sale de culoare roz sunt grupate cate patru.

Abonează-te la acest feed RSS

Puieți ornamentali

Abies NordmannianaAbies koreanaPinus NigraAltoi pe tulpină înaltă (diferite specii)Forsythia intermediaSpiraea SPCotoneaster SPPotentilla fruticosaChamaecyparis law. IvonneJuniperus chinensis strictaChamaecyparis Elwood's GoldPicea Pungens SP (molid argintiu altoi)Picea pungens GlaucaThuja occ. BrabantThuja occ. ColumnarisThuja occ. Little ChampionThuja Occidentalis SmaragdPlante pereneBerberis SPThuja occ. Plicata AtrovirensWeigela Bristol RubyBuxus GlobosaPicea pungens GlobosaChamaecyparis pisifera BoulevardIlex SPChamaecyparis Iawsoniana ElwoodiiWeigela florida VariegataRosa miniLavandula angustifoliaPyracantha coccineaBuxus sempervirensChamaecyparis Iaw. Pelt’s BlueChaenomeles japonicaEuonymus Emerald’n GaietyHedera helixJuniperus Blue CarpetJuniperus Blue ChipJuniperus horizontalisJuniperus Old GoldJuniperus ZebrinaLonicera japonicaMagnolia x soulangeanaMagnolia stellataMagnolia SusanPicea pungens ConicaPinus mugo PumilioThuja occ. KoboldThuja occ. DanicaThuja occ. Golden GlobeWeigela florida Minor BlackWeigela florida SuzaneEuonymus Emerald’n Gold
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
PENRU INFORMAȚII SUPLIMENTARE VĂ RUGĂM SĂ NE CONTACTAȚI.
 
visa Acceptăm și plata cu cardul în magazinul nostru! 
 
google map logo illustration png clip art Loc. Câmpul-Cetății,Str. Principală,Nr. 32/A, Jud.Mureş
 

phone Administrator : 0040-745-960 733

phone Relații Clienți : 0040-756-132 031 

email lokpinus2003@gmail.com

facebook  online whatsapp marketing 250x250 

Program de lucru (1 Martie - 23 Decembrie )

ZI DESCHIS ÎNCHIS
Luni 08:00-17:00 -
Marți 08:00-12:00 -
Marți - 12:00-13:00
Marți 13:00-17:00 -
Miercuri 08:00-17:00 -
Joi 08:00-17:00 -
Vineri 08:00-17:00 -
Sâmbătă 08:00-17:00 -
Duminică 08:00-17:00 -

Parteneri de afaceri

TCI PARTENER BUSINESS  LokPinus TCI CERTIFICAT DE APRECIERE 2020

Log In

Aţi uitat parola? / Aţi uitat utilizatorul?